Toiminta-avustukset järjestöille

Kategoria: Kuulutukset

Toiminta-avustukset järjestöille

Kunnanhallituksen järjestöille tarkoitetut toiminta-avustukset

Kunnanhallituksen avustusmäärärahasta myönnetään avustusta ensisijaisesti kylä- ja asukasyhdistyksille ja toissijaisesti muille Kirkkonummella toimiville harrastus- yms. yhdistyksille, jotka eivät saa avustusta kunnan muilta toimielimiltä.

Sosiaali- ja terveysalan järjestöille tarkoitetut avustusmäärärahat

Perusturvalautakunnan avustuksilla tuetaan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa perusturvalautakunnan päättämin kriteerein. Kriteerit löytyvät kunnan kotisivuilta www.kirkkonummi.fi > Tietoja kunnasta > Toiminta-avustukset > Perusturvan toiminta-avustus. Järjestöavustuksia myönnettäessä otetaan huomioon kirkkonummelaisten jäsenmäärä tai osallistujamäärä toimintaan sekä toiminnan vaikuttavuus.

Avustusten hakuaika on 29.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Hakemuksen toimittaminen

Hakemus tulee tehdä lomakkeelle, joka on saatavilla kunnan kotisivuilta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/toiminta-avustukset. Kunnanhallituksen ja sosiaali- ja terveysalan avustuksille on olemassa erilliset sähköiset lomakkeet!

Kaikkia hakulomakkeita saa tarvittaessa myös kunnan palvelupisteestä (käyntiosoite Ervastintie 2). Avustushakemukset liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen: Kirkkonummen kunta / Kirjaamo, PL 20, 02401 Kirkkonummi tai s-postitse: kirkkonummen.kunta@kirkkonummi.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.