The Entrepreneurial School Award 2020 -palkinto Kyrkslätts gymnasiumille

11.11.2020 15:52

Kategoria: Opetus Koulut Nuoret

JA Europe palkitsi 9. marraskuuta 39 eurooppalaista koulua, jotka ovat ansioituneet yrittäjyystyössä. Kyrkslätts gymnasium kuuluu suureksi iloksemme ja ylpeydeksemme tähän joukkoon.

Kyrkslätts gymnasiumin pitkäaikainen ja määrätietoinen työ yrittäjyyden edistämiseksi jatkaa voitokkaalla tiellään ja herättää huomiota ja tunnustusta myös kansainvälisesti. Yrittäjyyslinjan työ jatkuu tämän hienon tunnustuksen vahvistamana ja innostamana.

Rehtori Mikael Eriksson kertoo, että hän on todella onnellinen siitä, että saa jälleen nostaa esiin ja kiittää kouluaan, innostavaa opettajakuntaansa ja taitavia opiskelijoitaan. Yrittäjyyslinjan asema on vakiintunut Kyrkslätts gymnasiumissa nopeasti ja on nyt suosituin vaihtoehto kouluun hakeutuvien opiskelijoiden keskuudessa. On hienoa saada jatkaa työtä ohjelman parissa, jolle on selvästi kysyntää ja joka myös onnistuu toimimaan näin korkealla tasolla.

JA (Junior Achievement) Europe on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon järjestö, joka omistautuu valmentamaan nuoria työllisyyteen ja yrittäjyyteen.

The Entrepreneurial School Award 2020 logo sekä kuva Kyrkslätts gymnasiumin oppilaista