Terveyssosiaalityöntekijä, perusturvapalvelujen toimiala, toimintakyvyn tukipalvelut, työavain 270577

10.01.2020 17:32

Kategoria: Kuulutukset

Terveyssosiaalityöntekijä
Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, toimintakyvyn tukipalvelut
Työavain 270577

Terveyssosiaalityöntekijä

Kirkkonummen kunnassa on haettavana terveyssosiaalityöntekijän virka 17.2.2020 alkaen.

Terveyssosiaalityöntekijän pääkohderyhmä on työikäiset avoterveydenhuollon palveluita käyttävät asiakkaat sekä merkittävänä osana työtä vaille olevien työkyvynarviointi ja kuntoutuksen järjestäminen. Työn tavoitteena on monialaisesti ylläpitää ja edistää toimintakykyä, itsenäistä selviytymistä ja aktiivista osallisuutta yhteiskunnassa. Toimipaikkana on Kirkkonummen kunnan Työllistymisyksikkö Toimari.

Viran kelpoisuusvaatimukset: Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta (817/2005). Tehtävien hoitamisen kannalta on eduksi sosiaalisen kuntoutuksen periaatteiden tuntemus sekä työllisyyttä edistävien palveluiden tietämys ja osaaminen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun ja kunnassa tällä hetkellä noudatettavan palkkahinnoittelun mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakemuksella, haku päättyy 31.1.2020 klo 12:00.

Lisätietoja antaa työllistymisyksikön johtaja Ulla Railio p. 040-5768686 tai vastaava kuntoutussuunnittelija Thijs Verbrugghe p. 0400-277934, sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi @kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.