Terveyskeskuslääkäri Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut Työavain 257965

01.11.2019 13:22

Kategoria: Kuulutukset

Terveyskeskuslääkäri

Haemme Kirkkonummen kuntaan terveyskeskuslääkäriä edeltäjän siirryttyä eläkkeelle.

Terveyskeskuslääkäri työskentelee Kirkkonummen perusturvassa terveyspalveluissa. Työnkuvasta on mahdollista esittää toivomuksia, vastaanoton lisäksi lääkärimme tekevät monipuolisesti erilaisia sektoritöitä.

Terveyskeskuslääkärin esimiehenä toimii johtava ylilääkäri.

Kunnassa työskentelee noin 30 lääkäriä, joista suurin osa on pitkäaikaisia vakituisia lääkäreitä. Vakanssipohjamme ovat hyvin täytettyinä. Toimipaikallamme on monipuolisesti toimipaikkakoulutusta ja toimimme yliopiston koulutusterveyskeskuksena.

Työ alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri voidaan huomioida. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työaika ja palkkaus: työaika sovittavissa, viikkotyöaika 38,25h. Paikallinen virkaehtosopimus.

johtava ylilääkäri Kaija Hannula p. 050 376 9930

avohoidon ylilääkäri Johanna Rauste p. 040 126 9528

terveyspalveluiden tulosalueen vastuuhenkilö Arja Liinavuori p. 050 350 3925

Hakemukset 2.12.2019 mennessä kuntarekryn sähköisellä lomakkeella (työavain 257965) www.kuntarekry.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.