Terveyskeskuslääkäri, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, terveyspalvelut

09.01.2019 09:34

Kategoria: Kuulutukset

Terveyskeskuslääkäri

Haemme Kirkkonummen kuntaan terveyskeskuslääkäriä edeltäjän siirryttyä toisiin tehtäviin.

Terveyskeskuslääkäri työskentelee Kirkkonummen perusturvassa terveyspalveluissa. Työnkuvasta on mahdollista esittää toivomuksia, vastaanoton lisäksi lääkärimme tekevät monipuolisesti erilaisia sektoritöitä.

Terveyskeskuslääkärin esimiehenä toimii johtava ylilääkäri.

Kunnassa työskentelee noin 30 lääkäriä, joista suurin osa on pitkäaikaisia vakituisia lääkäreitä. Vakanssipohjamme ovat hyvin täytettyinä. Toimipaikallamme on monipuolisesti toimipaikkakoulutusta ja toimimme yliopiston koulutusterveyskeskuksena.

Kirkkonummi sijaitsee pääkaupunkiseudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri voidaan huomioida. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työaika ja palkkaus: työaika sovittavissa, viikkotyöaika 38,25h. Paikallinen palkkasopimus.

johtava ylilääkäri Kaija Hannula p. 0503769930

terveyspalveluiden tulosalueen johtaja Arja Liinavuori 0503503925

Hakemukset 8.2.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta (työavain 208514).

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi