Terveyskeskuslääkäri, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, terveyspalveluiden tulosalue

03.09.2018 11:58

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, terveyspalveluiden tulosalue

Terveyskeskuslääkäri

4000991640

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvaan terveyskeskuslääkäriä edeltäjän siirryttyä Kirkkonummella toisiin tehtäviin.

Terveyskeskuslääkäri työskentelee Kirkkonummen perusturvassa terveyspalveluissa. Työnkuvasta on mahdollista esittää toivomuksia, vastaanoton lisäksi lääkärimme tekevät monipuolisesti erilaisia sektoritöitä.

Terveyskeskuslääkärin esimiehenä toimii johtava ylilääkäri.

Kunnassa työskentelee noin 30 lääkäriä, joista suurin osa on pitkäaikaisia vakituisia lääkäreitä. Vakanssipohjamme ovat hyvin täytettyinä. Toimipaikallamme on monipuolisesti toimipaikkakoulutusta ja toimimme yliopiston koulutusterveyskeskuksena.

Kirkkonummi on merenläheinen kunta hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon kupeessa.

Työ alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on yleislääkärin tutkinto. Haemme ensisijaisesti yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinnon suorittanutta lääkäriä. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Työaika ja palkkaus: työaika sovittavissa, viikkotyöaika 38,25h. Paikallinen palkkasopimus.

johtava ylilääkäri Kaija Hannula p. 0503769930

terveyspalveluiden tulosalueen johtaja Arja Liinavuori 0503503925

Hakemukset osoitetaan 5.10.2018 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi tai sähköpostitse kirjaamo@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi