Terveysasemat - Kiirevastaanotto ja päivystys

Kirkkonummen keskustan terveysaseman kiirevastaanotto (=ensiapu) on avoinna joka päivä klo 8:00-20:00 (myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä).

Jos sinulla on infektio-oireita, katso tarkemmat ohjeet. Lisää tietoa saat myös seuraavilta sivuilta; HUS, THL ja omaolo. HUSin alueella asuvat voivat nyt varata itse ajan koronavirusnäytteenottoon HUS:n Koronabotin kautta osoitteessa koronabotti.hus.fiAjanvaraukseen tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Jorvin päivystykseen kirkkonummelaiset voivat hakeutua klo 20:00 - 8:00.

HÄTÄTILANTEESSA SOITA 112

PÄIVYSTYSAPU 116117

Voit soittaa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä päivystysavun maksuttomaan numeroon 116117. Päivystysapuun soitetaan ennen päivystykseen hakeutumista. Numerosta voit myös kysyä neuvoja äkillisiin terveysongelmiin ensisijaisesti silloin, kun oma terveysasemasi on suljettu.

Kiireellisissä tapauksissa voit myös hakeutua suoraan keskustan kiirevastaanottoon. Hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen ja sen kiireellisyyden arvioinnin. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä.

Mikäli kiirevastaanotosta tehdään sinulle lähete röntgeniin tai laboratorioon, on keskustan terveysaseman HUS-röntgenin ja HUS-laboratorion toimipisteet avoinna arkisin päiväaikaan. Voit halutessasi myös hakeutua muihin HUS-toimipisteisiin.

Laboratorion ajanvaraus: HUSLABin ajanvaraus ja neuvonta 09 471 86800 ma-pe 7.30-15.30
nettiajanvaraus:        https://secure.vihta.com/public-ng/hus/#/home

Kansalaiset
Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus - Ensiapu ja päivystys