Terveysasemat - Kiirevastaanotto ja päivystys

Kirkkonummen keskustan terveysaseman kiirevastaanotto (=ensiapu) on avoinna joka päivä klo 8:00-20:00 (myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä).

Jos sinulla on infektio-oireita, katso tarkemmat ohjeet. Lisää tietoa saat myös seuraavilta sivuilta; HUS, THL ja omaolo. HUSin alueella asuvat voivat nyt varata itse ajan koronavirusnäytteenottoon HUS:n Koronabotin kautta osoitteessa koronabotti.hus.fiAjanvaraukseen tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Jorvin päivystykseen kirkkonummelaiset voivat hakeutua klo 20:00 - 8:00.

KIIREVASTAANOTOLLE HAKEUTUMINEN  KLO 8-20

Hoidon tarpeen arvioimiseksi ja hoito-ohjeiden saamiseksi soita hoitajan ja lääkärin vastaanottopalveluiden keskitettyyn puhelinpalveluun 09 2968 3401 (avoinna ma-pe klo 8-15.30).

Henkeä uhkaavassa hätätilanteessa soita 112

Kiireellisissä tapauksissa voit myös hakeutua suoraan keskustan terveysaseman kiirevastaanottoon. Kiirevastaanotolla hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen ja sen kiireellisyyden arvioinnin. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä.

Mikäli kiirevastaanotosta tehdään sinulle lähete röntgeniin tai laboratorioon, on keskustan terveysaseman HUS-röntgenin ja HUS-laboratorion toimipisteet avoinna arkisin päiväaikaan. Voit halutessasi myös hakeutua muihin HUS-toimipisteisiin.

Laboratorion ajanvaraus: HUSLABin ajanvaraus ja neuvonta 09 471 86800 ma-pe 7.30-15.30
nettiajanvaraus:        https://secure.vihta.com/public-ng/hus/#/home

Päivystysapu 116117

Päivystysapu auttaa, kun terveysasema on kiinni. Päivystysapu ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan, ja sieltä saat myös neuvoja äkillisiin terveysongelmiin, kun oma terveysasemasi on suljettu