Tervetuloa niittotalkoisiin sunnuntaina 19.9.2021 Porkkalaan klo 10-14

14.09.2021 16:58

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

Niitolla turvataan arvokkaan keto- ja niittykasvillisuuden sekä näistä riippuvaisen eliölajiston säilymistä. Lillkanskogin keto- ja niittyalueen luontoarvoista löytyy tietoa luontoselvityksestä, jossa niitettävä alue näkyy kuvassa 2 kuviona E.

Luontoselvitys

Kuvassa Lillkanskog

Sään mukaiset varusteet. Järjestäjillä on viikatteita ja haravia, mutta omiakin välineitä on mahdollisuuksien mukaan hyvä ottaa mukaan. Myös oma juomapullo ja ruokailuvälineet on hyvä ottaa mukaan.

Talkoiden järjestäjinä ovat Kirkkonummen ympäristöyhdistys, Borearctia ja Kirkkonummen ympäristönsuojeluyksikkö. Osallistujat ovat vakuutettuja Kirkkonummen ympäristöyhdistyksen puolesta.

Kokoontumispaikka:

Lillkanskog, kesäsiirtola Nedergårdin pysäköintipaikka Porkkalantieltä lähtevän pikkutien loppupäässä.

Kokoontumispaikka

Lisätietoa: