Tervetuloa Kirkkonummiseikkailuun!

14.10.2021 10:56

Kategoria: Lapsiystävällinen kunta Nuoriso- ja liikuntapalvelut Varhaiskasvatus Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Lapset

Kirkkonummiseikkailun innostava kuvitus houkuttelee ja kutsuu perheet seikkailemaan Kirkkonummen upeissa retki- ja kulttuurikohteissa.

Karttaan on valittu 19 kohdetta, ja se sisältää tunnetut retkeilykohteet, kuten Porkkalanniemen ja Meikon. Lisäksi kartassa on kohteita, jotka eivät ole niin tunnettuja, kuten vesitorninmäen hiidenkirnu sekä Kauhalassa sijaitsevat Kakarsbergetin kalliot ja purokoski.

Retkeile luonnossa tai pelaa lautapeliä

Seikkailu on rakennettu pysyvästi Kirkkonummen kunnan verkkosivuille. Sen innostava kuvitus saa silmät tutkailemaan yksityiskohtia, kohdekuvaukset leikittelevät kohteita kuvaavilla asioilla ja perustiedot kertovat kohteesta kaiken olennaisen.

Kirkkonummiseikkailu

Osallistukaa Kirkkonummiseikkailuun retkeilemällä kohteissa tai pelaamalla Kirkkonummiseikkailu-lautapeliä. Kirjatkaa nimenne seikkailijadiplomiin ja tutustukaa Kirkkonummen upeisiin retki- ja kulttuurikohteisiin. Nauttikaa yhdessä tekemisestä! Jokainen kohde sisältää liikuntaleikin, joka on pienellä soveltamisella leikittävissä niin sisällä kuin ulkonakin.

Kirkkonummiseikkailu on toteutettu Kirkkonummen varhaiskasvatuksen Liiku mun kanssa! -hankkeessa, jota rahoitetaan liikunnallisen elämäntavan paikallisella kehittämisavustuksella. Mukana seikkailun toteutuksessa ovat olleet eri varhaiskasvatuksen toimijat, kunnan liikunta- ja kulttuuripalvelut, kunnossapitopalvelut, lapsiystävällinen kunta -työryhmä sekä kuntakehitys. Myös lapset huoltajineen ovat olleet mukana seikkailun suunnittelussa.

Mukavia seikkailuja yhdessä – tillsammans!

Kirkkonummiseikkailun kuvitus: Annukka Mäkijärvi

Kirkkosummiseikkailun pelilauta