Tarinoita haetaan Upinniemen valokuvanäyttelyssä

05.12.2019 14:00 - 31.01.2020 16:30
Kirkkonummen kunnantalo, Ervastintie 2

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen kunnantalon aulassa on 5.12.2019-31.1.2020 esillä pieni valokuvanäyttely Upinniemen varuskunnan 60-vuotisesta historiasta.

Näyttelyn yhteydessä kerätään vieraskirjaan lyhyitä Upinniemeen liittyviä tarinoita, joita voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen kulttuuri@kirkkonummi.fi. Mukaan voi liittää myös vanhoja valokuvia.

Valokuvanäyttely tallennetaan pysyvästi verkkoon eMuseo-sivustolle, johon myös tarinoita kerätään talteen. Kaikki pääsevät näin tutustumaan näyttelyn valokuviin, tietoihin ja tarinoihin myöhemmin vaikkapa matkapuhelimella.

Jo näyttelyn pystytyksen yhteydessä kuultiin ensimmäinen tarina. Kunnantalolla käymässä ollut mies kertoi, että hänen perheensä pyöräili Espoosta Upinniemeen telttailemaan kaksi päivää sen jälkeen, kun Porkkalan vuokra-alue palautui Neuvostoliitolta Suomelle. Hän oli silloin kuusivuotias ja matkasi pyörän tarakalla isänsä kyydissä.

Näyttelyn järjestäjinä ovat Rannikkoprikaati sekä Kirkkonummen kunnan kulttuuripalvelut. Näyttelyyn voi tutustua kunnantalon aukioloaikoina maanantaisin 8.30-17.00 ja tiistaista perjantaihin 8.30-16.30.