07.04.2021 10:00 - 13:00 Kirkkonummen digiRekryfestarit
Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään 7.4.2021 klo 10 - 13 Työnhakufestarimme kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuma järjestetään ...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.