09.10.2020 09:00 - 05.12.2020 15:00 Rajaton meri -näyttely
Viimsin Rantakansan Museon tuottama näyttely kertoo kansojen, tavaroiden, tapojen ja ideoiden liikkumisesta.
28.10.2020 09:00 - 11:30 Oppilaskuntien ja luottamushenkilöiden kyselytunti 2020
Kirkkonummella oppilaskunnat pääsevät vuosittain kyselemään luottamushenkilöiltä eri ajankohtaisista teemoista - tänä vuonna vuorossa on ilmastoasiat, sekä kestävään kehitykseen liittyvät asiat Kirkkonummella. Tapahtuma on osa Kirkkonum...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.