16.03.2021 10:00 - 16.03.2021 15:00 Kirkkonummen Rekryfestarit
Kirkkonummen Rekryfestarit järjestetään toista kertaa 16.3.2020 klo 10-15 LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa. Tapahtuma mahdollistaa työnantajien ja -hakijoiden tapaamisen esittäytymisten ja molemminpuolisen tutustumisen merkeissä. ...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.