01.06.2020 09:00 - 05.06.2020 15:00

Musiikkikoulu Demon kesäleiri koululaisille

Demon kesäleiri on kesän paras lomaviikko! Musiikkikoulu Demon vauhdikas, musiikkipainotteinen, 5 päivän päiväleiri 8–10-vuotiaille koululaisille Kirkkonummella. Ennakkotaitoja tai omia soittimia ei ...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.