06.10.2020 17:00 - 06.10.2020 19:00 Kirkkonummen paikallisarkisto Arkivalia avoinna
Kirkkonummen paikallisarkisto Arkivalia Avoinna kuukauden ensimmäisenä tiistai-iltana klo 17 – 19. *Paikallisten yhdistysten, maatilojen ja yksityisten asiakirjoja ja kuvia säilytetään.*Neuvontaa ja aineistojen vastaanottoa. *Digitaali...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.