03.10.2020 18:00 - 03.10.2020 20:00 Konsertti Kirkkoharjun koulun A-salissa
Kirkkonummen kamariorkesteri esittää: lauantaina 3.10 Konsertti klo 18:00 Kirkkoharjun koulun A-salissa Johtaa Ville Mankkinen Alli Mankkinen, sello Johannes Brahms: Traaginen alkusoitto Camille Saint-Saëns: Sellokonsertto nro 1 a-mol...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.