02.10.2020 18:00 - 02.10.2020 20:00 Club For Five Virret -levynjulkaisukiertue
Lauluyhtye Club For Five juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla ja lähtee syyskuussa kirkkokiertueelle. 18.9. julkaistava ”Virret” on yhtyeen ensimmäinen kokonaan kirkkoakustiikassa äänitetty albumi. A cappella -yhtye hellii k...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.