11.05.2020 10:05 - 17.05.2020 20:05 SIIRRETTY SYKSYYN Porkkalan lintuviikko
Porkkalan lintuviikko 11. – 17.5.2020 Porkkalan lintuviikko kokoaa lintuharrastajia luentojen ja retkien pariin Kirkkonummelle. Tiistaista torstaihin on luvassa ajankohtaisia lintu- ja luontoaiheisia luentoja Kirkkonummen keskust...
RSS Tapahtumien RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.