Talvipyöräilyn valotempaus Kirkkonummen matkakeskuksella ja keskustassa Ti 21.11 klo 7:00

16.11.2017 09:00

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Vapaa-aika Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Valaistaan Kirkkonummen pyöräreitit #pyöräilytalvi-viikolla

Kirkkonummella halutaan kannustaa ympärivuotiseen pyöräilyyn. Siksi kunta on mukana tukemassa #Pyöräilytalvi-kampanjaa, jota vietetään 20.-26.11. Kampanjaviikolla Pyöräliiton paikallisjaos Länsi-Uudenmaan polkijat jakaa led-valoja valottomille pyöräilijöille tiistaiaamuna klo 7 alkaen Kirkkonummen matkakeskuksessa. Muiden paikkakuntien tapahtumia voi selata osoitteessa pyorailytalvi.fi/tapahtumat.

Tukemalla valojen jakamista haluamme lisätä liikenneturvallisuutta ja kiittää aktiivisen liikkumistavan valinneita ihmisiä. Kävely ja pyöräily ovat hyvä valinta sekä oman terveyden että ympäristön kannalta.

Ympärivuotinen pyöräily ei vaadi ihmeellisiä konsteja. #Pyöräilytalvi-kampanjassa painotetaankin talvipyöräilyn mutkattomuutta. Pyöräily on aivan tavallinen liikkumismuoto ympäri vuoden siinä missä jalankulkukin. Kampanjasivulta löytyy vinkkejä, joilla talvella pyöräily on mahdollisimman mukavaa. Homma ei ole monimutkainen - jatketaan polkemista!

Valojen lisäksi lämmintä juotavaa ja talvipyöräilyinfoa.

Lisää tietoa kampanjasta

pyöräilytalvi