Talvilomatoimintaa Kirkkonummella!

24.01.2023 09:58

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Lapsiystävällinen kunta

Lasten talvilomatoimintoihin 2023 ilmoittautuminen on alkanut! Järjestämme talvilomaleirejä keskustassa ja Masalassa. Ilmoittaudu mukaan monipuolisiin ja hauskoihin talvilomaleireihin! Järjestämme myös maksutonta liikkuvaa talvilomatoimintaa harrastuspakun avulla ympäri kuntaa, myös haja-asutusalueilla. Harrastuspakun talviloman aikataulu päivitetään 13.2. mennessä osoitteeseen kirkkonummi.fi/harrastuspaku.Toiminnasta osa järjestetään molemmilla kotimaisilla kielillä.

Löydätte ilmoittautumista vaativien toimintojen tarkemmat tiedot sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä osoitteesta: www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi.

Toiminnan peruutusehdot:

Toimintaan ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 6.2. klo 12.00 mennessä puhelimitse toimistoomme p.040-126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse/ postitse leirikirje, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.

Talvilomatoiminnan järjestää:

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut