Syyslomapuuhaa Kirkkonummen pääkirjastolla

09.10.2017 14:26

Kategoria: Kirjasto

Koululaisten syysloma lähestyy, ja Kirkkonummen pääkirjasto tarjoaa mahdollisuuksia lomanviettoon järjestämällä erilaista ajanvietettä: askartelua, konsoli- ja lautapelejä, t-paidan tuunausta ja 3D-tulostusta. Syyslomapuuhaa on luvassa torstaina 19.10. ja perjantaina 20.10., molempina päivinä klo 11–15.

Torstaina 19.10. klo 11–15 voit tulla kirjastolle tuunaamaan t-paitasi. Paitaan voi tehdä vinyylileikkurin ja lämpöprässin avulla erilaisia painatuksia, esimerkiksi tekstiä. Kirjastohenkilökunta opastaa laitteiden käytössä. Ota oma t-paita mukaan!

Lisäksi torstaina on mahdollisuus pelata yhdessä konsolipelejä Xbox 360 Kinect -pelikonsolilla. Pelaamme myös lautapelejä; kirjastolta löytyvät mm. Inkan aarre ja Scrabble, mutta oman suosikkipelinkin voi ottaa mukaan. T-paitatuunauksen ja pelailun lisäksi tarjolla on askartelua, piirtämistä ja värityskuvia.

Perjantaina 20.10. klo 11–15 on puolestaan mahdollisuus tutustua 3D-printtaukseen. Kirjaston 3D-tulostimella voi tulostaa esimerkiksi erilaisia eläinhahmoja, koruja tai avaimenperiä. Tule kokeilemaan, mitä kaikkea 3D-tulostimella voi tehdä.

Lisäksi myös perjantaina on tarjolla konsoli- ja lautapelien pelailua, askartelua, piirtämistä ja värittämistä.

Tervetuloa rentoon lomanviettoon kirjastolle! Lisätietoja: saara.leppasalko@kirkkonummi.fi.

Syyslomapuuhaa Kirkkonummen pääkirjastolla