Syyslomapuuhaa Kirkkonummen kirjastoissa

08.10.2018 12:28

Kategoria: Kirjasto

Syyslomaviikolla Kirkkonummen kirjastoissa tapahtuu. Pääkirjaston lasten- ja nuortenosasto Mestaan (os. Kirkkotallintie 2) viritellään t-paitojen tuunauspaja, johon voit poiketa 15.–19.10. klo 9–20 kokeilemaan, mitä vinyylileikkurin ja lämpöprässin avulla saa aikaan. Oma paita mukaan! Lisäksi voit tehdä omannäköisesi heijastimen, pelata konsolipelejä tai tutustua 3D-tulostamiseen.

Maanantaina 15.10. klo 15–20 kokeilemme Veikkolan kirjastolla 3D-tulostusta ja pelailemme lautapelejä. Tiistaina 16.10. klo 17–19 3D-tulostin on niin ikään paikalla, ja lisäksi voit tulla lakkaamaan kyntesi ja letittämään hiuksesi. Kosmetologi Zinaida Stepanova on mukana avustamassa kynsien lakkauksessa ja Irina Avae hiusten letityksessä.

Masalan kirjastossa syyslomapuuhaa on tarjolla torstaina 18.10. klo 17–20. Myös Masalassa on luvassa 3D-tulostusta, lautapelejä sekä kynsien lakkausta ja hiusten letitystä Zinan ja Irinan johdolla.

Tervetuloa viettämään syyslomaa kirjastoon!

Kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot löydät kotisivuiltamme www.kirkkonummi.fi/kirjasto

Kuvat: Sebastian Nordlund

Syyslomapuuhaa Kirkkonummen kirjastoissa