Syödään yhdessä -tapahtuma Kirkkonummella onnistui yli odotusten

28.08.2017 15:02

Kategoria: Kirkkonummi-päivät Suomi 100

Tiedote 28.8.2017

PopUp Kirkkonummi Kyrkslätt 27.8.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

PopUp Kirkkonummi Kyrkslätt toi Kirkkonummi-päivien sunnuntaina Kirkkotorille paljon kaivattua väriä, tunnelmaa, makua ja ennen kaikkea kuntalaisten yhdessäoloa. Kaiken ikäiset kuntalaiset kohtasivat toisena ruoan ja juoman parissa nauttien samalla taitavista esityksistä ja lämpimästä tunnelmasta. Itse tarjonta oli mahtava, ja sekä yleisö että myyjät nauttivat onnistuneesta tapahtumasta. Tunnelma oli iloinen ja lämmin. Paikalla arvioidaan käyneen jopa muutama tuhat ihmistä.

Tapahtuma oli osa valtakunnallista Yhdessä-viikonloppua ja PopUppiin oli jokaisella kuntalaisella mahdollisuus varata myyntipaikka veloituksetta. Kesän aikana myyntipaikkoja olikin varattuna jo reilusti yli 20, joista 21 vahvisti tulonsa torille. Mukaan lähti myös kaksi paikallista ravintolaa, Hvitträsk ja Shiva, rikastuttamaan omilla kojuillaan jo ennestään monipuolista ruokatarjontaa.

Tapahtuma juonsivat nuoret Kirkkonummen kuntalähettiläät Krenar Aliu, Emilia Kanerva, Linnea Nieminen, Venla Pajukangas ja Patrik Pyöriä. Nuoret osoittivat rohkeaa heittäytymistä ja suoriutuivat tehtävästään loistavasti. Saimme myös kuulla Linnea Niemisen kaunista lauluesitystä juuri ennen Kulttuurin tunnustuspalkintojen 2017 jakoa klo 15. Itse ohjelma oli monipuolinen kokonaisuus paikallisia musiikki- ja tanssilahjakkuuksia.

""

Kulttuurin tunnustuspalkinnot 2017 pitkäaikaisesta ansiokkaasta kulttuuritoiminnasta Kirkkonummella myönnettiin Eija Ahvolle ja Matti Saartamolle sekä Sigbritt Backmanille. Palkinnot luovuttivat vapaa-aikajaoston varapuheenjohtaja Sanna Andersén ja jaoston jäsen Maarit Orko. Tunnustuspalkintoina annetut yksilölliset lasimitalit on toteuttanut kirkkonummelainen lasitaiteilija Helena Königsbäck.

Sigbritt Backman, Sanna Andersén, Eija Ahvo, Maarit Orko, Matti Saartamo
Vas. Sigbritt Backman, Sanna Andersén, Eija Ahvo, Maarit Orko, Matti Saartamo

Kirkkonummen kunta haluaa lähettää erittäin suuret kiitokset kaikille popup-ravintoloitsijoille, esiintyjille, kuntalähettiläille sekä tietysti kaikille tapahtumassa kävijoille!

Suomi 100 Kirkkonummi -logo      Suomi 100 -logo     Yhdessä-logo

  

popup