Suvimäen ja Majvikin asemakaavan laajennus vireille

11.05.2018 09:33

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunnan kaavoituspalvelut ilmoitti loppuvuodesta 2016, että Suvimäen ja Majvikin asemakaavoitus on aloitettu. Kaavaluonnos on ollut julkisesti nähtävillä syksyllä 2017. Kaavaluonnoksen nähtävillä olon jälkeen aloitetun jatkosuunnittelutyön aikana on ilmennyt tarve laajentaa suunnittelualuetta Kartanonranta Sundet I ja II muutos –asemakaavan alueelle sisältäen Kartanonrannan koulun kortteli 2143, sekä laajentaa suunnittelualue Kehä III:n alueelle välillä Masalan ja Majvikin eritasoliittymät. Masalan eritasoliittymän parantamisen yhteydessä Sundsbergintien linjaa muutetaan ELY-keskuksen laatiman aluevaraussuunnitelman mukaisesti, mikä tarkoittaa muutoksia korttelin 2139 korttelirajoihin.

Vastaavat suunnittelijat:     kaavoitusarkkitehti Annika Pousi ja kunnanarkkitehti Tero Luomajärvi

s-posti:                                annika.pousi@kirkkonummi.fi, tero.luomajarvi@kirkkonummi.fi

puh:                                    050-327 3413, 040 – 846 5657

Kirkkonummella 11.5.2018