Suomi 100 Kirkkonummi

Suomi 100 -juhlavuoden valmistelu Kirkkonummella

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan teemansa mukaisesti yhdessä. Juhlavuosi elää koko Suomessa, koko vuoden 2017 ja tarkastelee niin Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä kuin tulevaisuutta.

Satavuotisjuhlaa vietetään myös Kirkkonummella. Meillä näkyy vuoden 2017 aikana sekä valtakunnallisia tempauksia että omia kunnan ja muiden kirkkonummelaisten toimijoiden suunnittelemia ja toteuttamia juhlatapahtumia.

Valtioneuvoston kanslian asettama Suomi 100 -hanke vastaa juhlavuodesta valtakunnallisesti. Toteutuksesta eri puolilla Suomea huolehtivat maakunnan liitot ja suuret kaupungit. Uudenmaan liiton alueen kuntien hankkeita ja rahoitusta koordinoi Uudenmaan liitto.

Tutustu juhlavuoden ohjelmaan Kirkkonummella >

Lisätietoja: suomi100@kirkkonummi.fi

Seuraa juhlavuoden etenemistä

Voit toteuttaa myös oman hankkeesi ja etsiä yhteistyötahoja yli kuntarajojen. Tutustu Suomi100 -ohjelman edellytyksiin ja haravoi yhteistyömahdollisuuksia oman verkostosi piirissä.

Kirkkonummi

Facebookissa | Twitterissä