Suomenkielisen varhaiskasvatuksen palveluverkossa 2020-2021 tapahtuvat muutokset

Gesterbyn päiväkodin toiminta tulee siirtymään Finnsbackan päiväkotiin 1.6.2020 alkaen. Gesterbyn päiväkodin tiloissa tulevat toimimaan sinne väistötiloihin siirtyvät ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen esioppilaat. Jo kevään aikana suomen- ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus tulevat jakamaan päiväkodin tiloja ruotsinkielisten esioppilaiden ja henkilöstön siirtyessä väistöön omista tiloistaan.

Finnsbackan ja Gesterbyn päiväkotien lapset ja kasvattajat tulevat siirtymään yhdessä Jokirinteen oppimiskeskukseen tilojen valmistuttua 2020-2021 vuoden vaihteessa. Jokirinteeseen siirtyy myös vuorohoito Kantvikin päiväkodista.

Veikkolan alueella Lapinkylän ryhmä tulee siirtymään Haapajärven päiväkotiin 1.8.2020 alkaen ja sieltä edelleen uuteen Veikkolan päiväkotiin alkuvuodesta 2021.

Lisätietoa antavat palveluohjaajat:

Kirsti Päärnilä (keskustan alue)
kirsti.paarnila@kirkkonummi.fi

Karoliina Purola (Veikkola & Masala)
karoliina.purola@kirkkonummi.fi