South by Cycle -reitistö on julkaistu – reitti kulkee myös Kirkkonummen läpi

10.12.2021 08:20

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

South by Cycle -retkipyöräilyreitistö julkaistiin Suomen luontokeskus Haltiassa 8.12.2021

South by Cycle on pyöräilijän aarreaitta, joka on suunniteltu työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamassa South Coast Bikepacking Trail -hankkeessa. Reitistö on kehitetty yhteistyössä hankkeessa mukana olevien kuntien, sekä Pyöräilykuntien verkosto ry:n kanssa.

Uusi, Suomen ensimmäinen retkipyöräilyreitistö vie 13 kunnan läpi Uudeltamaalta Kymenlaaksoon tutustuttaen pyöräilijät ainutlaatuisiin maisemiin, kuntien kulttuurihistoriaan sekä maalaisromantiikkaan. Reitin varrella olevat majoitus- ja ravitsemispalvelut mahdollistavat sen, että reitin voi kulkea rauhassa niin monen päivän aikana, kuin vain itse haluaa. Reitin tavoittaa kätevästi julkisilla kulkuvälineillä; junalla, bussilla tai metrolla.

South by Cycle @ Kirkkonummi -webinaari 17.12. klo 8.30-11

Kirkkonummen reittiosuudesta järjestetään kiinnostuneille paikallisille yrityksille ja toimijoille erikseen oma webinaari, jossa käydään läpi tarkemmin Kirkkonummen läpi kulkevaa reittiä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen pyöräretkeilyreitistöön!

Ilmoittautuminen ja ohjelma >>

www.bikeland.fi/southbycycle

South Coast Bikepacking Trail -hanketta koordinoivat Raaseporin kaupunki, Porvoon kaupunki ja Pyöräilykuntien verkosto ry, joiden lisäksi hankepartnereita ja rahoittajia ovat Hangon kaupunki, Lohjan kaupunki, Siuntion kunta, Inkoon kunta, Kirkkonummen kunta, Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Sipoon kunta, Loviisan kaupunki, Kouvolan kaupunki ja Metsähallitus

South by Cycle -tunnus