Sosiaalityöntekijän virka, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, lastensuojelun sijaishuollon tiimi työavain 161937

21.12.2017 14:51

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, lastensuojelun sijaishuollon tiimi

                                                                 työavain 161937

Kirkkonummen kunnassa haettavana uusi sosiaalityöntekijän virka lastensuojelun sijaishuollon tiimiin alkaen 1.2.2018.

Kirkkonummen perusturvan painopiste vuonna 2018 on lapsiperheiden palveluissa.

Koulutamme perhepalveluiden ja lastensuojelun työntekijät systeemiseen työotteeseen, joka tarkoittaa vahvempaa tiimityöskentelyä, pienempiä asiakasmääriä, systeemisen ajattelun periaatteiden ja ajattelua tukevien menetelmien tuomista konkreettisesti ohjaaviksi näkökulmiksi lastensuojelutyöhön sekä jatkuvaa työnohjauksellista otetta työssä.

Systeeminen työmalli tarjoaa mahdollisuuden intensiivisempään ja kohtaavampaan työskentelyotteeseen asiakastyössä.  THL:n kouluttajakoulutuksen käyneet lähiesimiehet perehdyttävät systeemisen työmalliin. Tukea sekä perehdytystä antavat myös tiimit ja koko työyhteisö. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus.

Lastensuojelun tiimiin kuuluu tällä hetkellä seitsemän sosiaalityöntekijää, jälkihuoltonuorten sosiaaliohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä. Lastensuojelutiimi on jaettu avohuollon tiimiin ja sijaishuollon tiimiin. Avohuollon tiimiin kuuluu tällä hetkellä 4 sosiaalityöntekijää ja 1 sosiaaliohjaaja. Sijaishuollon tiimiin kuuluu 3 sosiaalityöntekijää ja 1 jälkihuollosta vastaava sosiaaliohjaaja.

Lastensuojelun sijaishuollon tiimin sosiaalityöntekijä vastaa pääasiassa jälkihuollosta yhdessä jälkihuollon sosiaaliohjaajan kanssa. Tehtävään kuuluu sijaishuollon tai jälkihuollon tukitoimenpiteiden toteuttaminen asiakassuunnitelman mukaisesti yhteistyössä lapsen hänen vanhempien ja verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 3464,76 € /kk.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.  Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Nordman p. 040-7410892 ja sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto p. 040-7561411 ja sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi sähköisellä kuntarekryn hakulomakkeella. Haku päättyy 15.01.2018 klo 12.00

 

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi