Sosiaalityöntekijä, perusturvapalvelujen toimiala, sosiaalipalvelut, lastensuojelu

11.06.2019 14:50

Kategoria: Kuulutukset

Sosiaalityöntekijä

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu

Työavain 239887

Sosiaalityöntekijän virka Kirkkonummen perhepalveluissa 12.8.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka 3697,83 € / kk.

Oletko sinä etsimämme sosiaalityöntekijä? Tule iloiseen joukkoomme tekemään laadukasta ja asiakaslähtöistä sosiaalityötä. Koulutimme vuonna 2018 koko perhepalveluiden ja lastensuojelun henkilökuntaa systeemiseen työotteeseen ja kehitämme työtämme sen mukaisesti.

Perhepalveluiden tiimiin kuuluu lapsiperheiden päivystystiimi (2 sosiaalityöntekijää, 2 sosiaaliohjaajaa), suunnitelmallista työtä tekevä tiimi (2 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaa), tukiperhe koordinaattori, kotipalvelu (tiimivastaava ja 5 perhetyöntekijää), lastenvalvoja sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Työhyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme tiimille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiselle, mikäli työntekijät sitä toivovat.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävään valittavan on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 25.7.2019 klo 12.00. Lisätietoja antaa perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist 040-7591149 tai lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho p. 040-7410892 ja sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto p. 040-7561411. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.