Sosiaaliohjaaja lastensuojelun perhepalveluihin, Kirkkonummen kunta, lastensuojelu, perhepalvelut, työavain 257353

01.11.2019 13:11

Kategoria: Kuulutukset

Oletko sinä etsimämme sosiaaliohjaaja? Tervetuloa iloiseen työyhteisöömme töihin!

Kirkkonummen perusturvan perhepalveluyksikkö hakee sosiaaliohjaajaa suunnitelmalliseen työhön. Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu sosiaaliohjaus, perheohjaus, omatyöntekijänä toimiminen tukea tarvitseville lapsille ja sosiaalityöntekijän työparina toimiminen erityistä tukea tarvitsevien lasten ja lastensuojeluasiakkaiden osalta. Työ on monipuolista ja innostavaa, mutta myös vaativaa.

Työhyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiselle, mikäli työntekijät sitä toivovat. Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua koulutuksiin. Kirkkonummella on toimiva työterveyshuolto, sisältäen myös sairausvastaanoton.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Hakijalta edellytämme sosionomi (AMK) tutkintoa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Työaika on liukuva klo 7.00-18.00 ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman kalenterin rakentamiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2690,95 e/kk.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävään valittavan on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 15.11.2019 klo 12.00

Lisätietoja antaa perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist 0407591149 tai lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho p. 040-7410892, ja sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto p. 040-7561411. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 18.11.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.