Senioripakun toiminta laajenee maanantai iltapäiväksi Veikkolan ulkoilulaitteiden ympäristöön

02.09.2020 09:28

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Suuren suosion saavuttanut harrastuspaku muuttuu perjantaisin lisäksi myös maanantaisin maksuttomaksi senioreiden harrastuspakuksi eli senioripakuksi. Senioripakun avulla liikkumisen mahdollisuudet tuodaan eri puolelle kuntaa lähelle asiakkaita perjantaisin klo 10.30-12.00 ja maanantaisin klo 15.00-16.00 Liikuntapuisto VELMO:n ulkoilulaitteiden ympäristöön.

Tapahtumien tavoitteena on opastaa ja antaa vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen sekä luoda yhteisöllisyyttä toimintapaikoille. Senioripakun välineistö antaakin mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan, mm. tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä erilaisiin pihapeleihin.

 

Paikalla tapahtumissa on aina nuoriso- ja liikuntapalveluiden liikunnanohjaaja opastamassa ja neuvomassa.

Ohjauskielenä suomi.

 

Toiminnasta voi vapaasti valita itseään kiinnostavat ja aikatauluun sopivat tapahtumat. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista.

 

Tapahtumapaikat ja ajankohtaiset tiedot kunnan internetsivuilla https://www.kirkkonummi.fi/senioripaku ja nuoriso- ja liikuntapalveluiden Facebook-sivulla. Sadesäällä tapahtuma perutaan.

 

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattavat toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Jokaisen asiakkaan omaa vastuuta on noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tulethan paikalle vain terveenä.

 

Lisätiedot:

Nuoriso- ja liikuntapalvelut
liikunnanohjaaja Maria Helenius p.040-561 2203