Senioripaku-toiminta alkaa, ilmoittaudu mukaan

23.08.2021 13:13

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Senioripaku-toiminta alkaa jälleen. Toiminta on täysin maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen, jotta voimme taata terveysturvallisuuden.

Senioripaku -toiminta tarjoaa vetreyttä ja voimaa arkeen ohjattujen kurssien avulla. Maksuttomia kursseja löytyy syksyn aikana kahdeksan (8) ja ne sijoittuvat Kirkkonummen lähiliikuntapaikoille. Ilmoittaudu mukaan tutustumaan lähiliikuntapaikkojemme välineistöön ja kohottamaan kuntoasi letkeässä seurassa samalla raikkaasta ulkoilmasta nauttien! Paikalla on aina liikunnanohjaaja opastamassa ja neuvomassa.

Toiminnasta voit vapaasti valita itseä kiinnostavat ja aikatauluun sopivat kurssit. Toiminta on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen kursseille. Senioripaku -toiminnan info on koottu kunnan internet-sivuille osoitteeseen www.kirkkonummi.fi/senioripaku.

Ilmoittautuminen:

https://www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/ tai soittamalla 040-561 2203

Ohjauskielenä: suomi. Mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan tekstiviestillä.

Lisätiedot:

Terveysliikunnanliikunnanohjaaja Johanna Tyrväinen p.040-561 2203

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattaa toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Jokaisen asiakkaan omaa vastuuta on noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tulethan paikalle vain terveenä.

Kirkkolaakson puisto