Seniori-info

Seniori-Infosta saa tietoa sekä kunnallisista että yksityisistä palveluista ja eri yhdistystoiminnoista.

Toiminta uusissa tiloissa alkaa 16.10.2017. Uusi osoite on Sosiaali- ja terveyskeskus, Virkatie 1, 02400 Kirkkonummi. Sisäänkäynti tapahtuu vastaanoton oven kautta.

Seniori-Info palvelee kuntalaisia, kunnan työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Seniori-infon palvelusta saa tietoa, esitteitä, lomakkeita esim.hoitotuki-, asumistuki-, asuntohakemuslomakkeita. Lomakkeiden täyttöohjeita annetaan sekä henkiklökohtaisesti että puhelimitse. Puhelut maksavat asiakkaille, mutta paikan päällä asioiminen on maksutonta.

Palvelua annetaan sekä suomeksi että ruotsiksi. Soita, kun haluat sopia henkilökohtaisesta tapaamisesta puh. arkisin 050 350 3963.

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Ikäihmiset
Vanhusten palvelut