Sävelten mosaiikki - Juhlakonsertti

27.08.2017 16:00 - 27.08.2017 20:00

Kategoria: Suomi 100 vuotta -tapahtumatKirkkonummi-päivät

Lähes 300 paikallista laulajaa, soittajaa, pelimannia, tanssijaa jne osallistuvat musiikkitapahtumaan joka järjestetään Kirkkonummella 20.8.2017 - 27.8.2017 välisenä aikana.

Tapahtuma on saanut nimekseen Sävelten Mosaiikki - Tonernas Mosaik ja on virallisesti osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Tapahtuma viikko alkaa sunnuntaina 20.8.2017 koko perheelle suunnatulla kansanmusiikkiaiheisella Trad & Folk tapahtumalla Wohlsin Kartanolla klo 14-18.

Esiintymässä on mm Kirkkonummen pelimannit, Kyrkslätts folkdansare, Hyvä trio, folk-yhtye Kyntäjä, sånggruppen VisLa, Porkkalan laulu, Duo Veikkolan pojat, kansanmusiikkitrio Yykaakoo Kirkkonummen musiikkiopistosta, Lappböle hornkapell ja mestaripelimanni Usko Välimäen harmonikkaperhe kolmen sukupolven voimin.

Keskiviikkona 23.8 klo 19 laulu- ja soitinyhtye luo unelmia kesäyössä Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa ja perjantaina 25.8 St. Michael Brass kajahtaa ilmoille satavuotiset sävelemme samassa kirkossa klo 21.

Lauantaina 26.8 järjestetään Viihteellinen Veikkola-konsertti Veikkolan koululla klo 18-21.
Mukana ovat Veikkolan viihdelaulajat, Porkkalan laulu, sånggruppen VisLa, kilpatanssiseura TanssiDans ry, hanuritrio Uskos Pois ja Kirkkonummen musiikkiopiston kitarayhtye.

Musiikkiviikko päättyy sunnuntaina 27.8 klo 16 pidettävällä juhlakonsertilla Kirkkoharjun koulun D-salissa Kirkkonummen keskustassa. Konsertissa esiintyy Kirkkonummen muusiikkielämän eturiviin kuuluvat kuorot: Kirkkonummen kamarikuoro, Kyrkslätts manskör, Nuorisokuoro Merituuli. Mukana ovat myös Kirkkonummen kamariorkesteri ja Kirkkonummen Oopperayhdistys.

Ohjelmistossa on mm Fredrik Paciuksen, Oskar Merikannon, Jukka Linkolan, Annukka Aholan ja Jean Sibeliuksen sävellystuotantoa.

Konsertti päättyy kaikkien esiintyjien yhteisesti esitettävään Jean Sibeliuksen Finlandiaan.

Liput/ohjelmat a 10 eur on saatavissa konserttipaikoilta. Juhlakonsertin osalta lipun hinta on 20 eur mutta eläkeläisille, opiskelijoille hinta 10 eur. Lapset alle 15 v pääsevät sisään ilmaiseksi kaikkiin tilaisuuksiin.

Trad & Folk tapahtuman, Viihteellinen Veikkola-konsertin ja juhlakonsertin osalta lippuja voi ostaa ennakkoon Kirkkonummen Luckanilta 15.6.2017 alkaen.

Veikkolan konsertin lippuja tulee myös myyntiin Veikkolan 10-kioskiin.

Lisätietoa voi saada hankkeen yhteyshenkilöltä Per Olof Munck puh 050 5966231 tai sähköposti: perolof.munck@elisanet.fi

Musiikki luo iloa, hyvää mieltä ja yhteisöllisyyttä.

saveltenmosaiikki2017.fi

Kirkkoharjun koulu, D-Sali