RA-piste (rekisteröintipiste)

RA-pisteestä voit noutaa/tilata varmennekortin, joka on Väestörekisterikeskuksen (VRK) myöntämä kortti vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen ja allekirjoittamiseen (ammattikortti).

Asioidessasi rekisteröintipisteessä korttiasioissa (varakortin nouto, uuden kortin tilaus, kortin nouto, PUK-tunnusluvun tilaus) ota mukaasi voimassa oleva poliisin myöntämä virallinen henkilötodistus (passi tai henkilökortti). HUOM! Ajokorttia ei hyväksytä henkilöllisyyden toteamiseen.

Muut kuin Kirkkonummen kunnan työntekijät

Väestörekisterikeskuksen myöntämän varmennekortin voi tilata Kirkkonummen rekisteröintipisteestä myös yksityisille terveydenhuollon ammattilaisille. Terveydenhuollon ammattikortin käyttäjinä on koko Valviran Terhikki-rekisteriin kuuluva terveydenhuollon ammattihenkilöstö.

Muiden kuin Kirkkonummen kunnan työntekijöiden varmennekorttien tilaaminen on maksullinen palvelu. Kortin tilaaminen maksaa 53,00 € ja uuden PUK-koodin tilaaminen 40,00 €. Kirkkonummen rekisteröintipisteestä voit tilata vain kuvattomia kortteja. Tositteen ja henkilöllisyystodistuksen kanssa kortin tilaaminen onnistuu 15 minuutissa ja kortti toimitetaan kotiosoitteeseen.

Ohje Kirkkonummen perusturvan ulkopuoliselle varmennekortin tarvitsevalle ammattilaiselle

1. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla Maarit Lohtander p.050-414 0354 , etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

2. Maksa palvelumaksu 53,00 € (kortti) tai 40,00 € (uusi PUK-koodi).
Maksun saaja on Kirkkonummen kunta ja tilinumero on FI24 2255 3800 0040 55 (Nordea). Kirjoita maksun viestikenttään: KP2321 /Varmennekortti/ oma nimesi

(Kirjoita viesti muodossa: KP2321 /Varmennekortti / Matti Meikäläinen). Tulosta maksusta pankin tosite, jossa tulee näkyä pankin arkistointitunnus.

3. Saavu rekisteröintipisteeseen varattuna aikana ja todista tositteen avulla maksu rekisteröijälle. Samalla tunnistaudu voimassaolevalla henkilöllisyystodistuksella. Tositteen tai voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen puuttuminen keskeyttää palvelutilanteen. Maksua ei palauteta.

4. Rekisteröijä tilaa kortin sovittuun kotiosoitteeseen ja tulostaa sinulle tilausvahvistuksen.

Yhteystiedot

Kirkkonummen pääterveysasema

Virkatie 1

Sisäänkäynti pääovesta ja aulasta punaista viivaa vasemmalle, rekisteröintipiste sijaistee hallinnon käytävällä.


Ajanvaraus

Ajanvaraus tai yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen.

Maarit Lohtander p.050-414 0354 , etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi