Pyydä apua -nappi

Lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava.

Kunnan verkkopalvelussa on avattu 1.4.2019 alkaen nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain – koska tahansa, missä tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse 1–3 arkipäivän kuluessa. Valitettavasti emme voi hoitaa asiaasi sähköpostilla tietoturvaan liittyvistä syistä. Soitamme Sinulle takaisin.

Pyydä apua -lomake on tarkoitettu ainoastaan Kirkkonummen kuntalaisille.

Lomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden ammattilaiset. He ohjaavat tarvittaessa kysymyksesi eteenpäin oikealle taholle, joka vastaa Sinulle 1-3 päivän kuluessa. Tallentamasi tiedot poistetaan lomakkeelta, kun ammattilainen on ottanut sinuun yhteyttä puhelimitse. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin.

Terveyden- ja sairaanhoidon asioissa olethan yhteydessä suoraan omaan terveysasemaasi tai Päivystysapuun p. 116117

Lisätietoja toiminnasta antaa sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto, p. 040-7561411 ja perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist, p. 040-7591149.

Edellytykset

Palvelu on tarkoitettu ainoastaan Kirkkonummen kuntalaisille.

Toimintaohjeet

Täytä lomake verkkosivuillamme www.kirkkonummi.fi/pyydaapua, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse 1-3 arkipäivän kuluessa

Kansalaiset
Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja ohjauspalvelut