ProLocalis pientuottajatori

15.05.2018 14:04

Kategoria: Yrittäjyys Kulttuuri Asuminen ja ympäristö Vapaa-aika Matkailu

Lähiruokaa suoraan tuottajalta, ilman välikäsiä! Joka toinen torstai Kirkkotorilla.

ProLocalis pientuottajatori on aloittanut elävöittämään Kirkkonummen torielämää tämän kevään aikana. Tori mahdollistaa lähiruuan ostamisen läheltä, ilman pitkiä tuotantoketjuja. Pientuottajatorille ovat tervetulleita myymään ja markkinoimaan KAIKKI pientuottajat: elintarviketuottajat, käsityöläiset, leipurit, erilaisten palvelujen tarjoajat, turismipalvelujen tuottajat, yms, ja huom. – myyntipaikka on maksuton!

Kirkkonummen kunta toimii ProLocaliksen kanssa yhteistyössä edesauttaen ja tukien virkeän torielämän palauttamista kylille, sekä pientuottajien ja maaseudun elinvoiman edistämisessä. Pientuottajatori tullaan järjestämään syksyyn saakka aina joka toinen torstai.

Lisätietoja pientuottajatorista ja sitovat ilmoittautumiset Niikka Järviselle, niikka@prolocalis.com

yritykset@kirkkonummi.fi

ProLocalis uutiskuva