Pro Patria Muistotapahtuma

03.09.2017 15:00 - 03.09.2017 17:00

Kategoria: Suomi 100 vuotta -tapahtumat

Kyrkslättnejdens ungdomsförbund r.f. KNUF ja Kyrkslätts krigsveteraner r.f. ovat käynnistäneet yhteisen projektin osana Suomi 100 -ohjelmistoa, jonka tavoitteena on kunnioittaa niitä, jotka eivät sotien jälkeen palanneetkaan kotiin.

Vuoden aikana järjestetään muistotapahtumia jokaisessa Kirkkonummen nuorisoseuratalossa, joiden aikana muistellaan Pro Patria – tauluissa nimettyjä henkilöitä sekä kylien sotaveteraaneja. Tapahtumat järjestetään seuraavalla tavalla:

La 28.1 Bergåsa/Järsö ungdomsförening
Su 5.2 Ljungheda/Mellersta Kyrkslätts ungdomsförening
Su 12.3 Bygdebo/Vols ungdomsförening
Su 23.4 Övidsborg/Evitskog ungdomsförening
Su 11.6 Rigårdsnäs/Porkala ungdomsförening
Su 3.9 Ljusdala/Masaby ungdomsförening
Su 8.10 Runhälla/Kyrkslätts skärgårds ungdomsförening
Su 12.11 Furuhed/Norra Kyrkslätts ungdomsförening

Kaikki tapahtumat alkavat klo. 15.00. Tapahtumien aikana Pro Patria -taulut esitellään nuorisoseurojen puheenjohtajien toimesta ja niissä olevat nimet luetaan. Myös Kyrkslätts krigsveteraner r.f.:n edustaja pitää pienen puheen. Tämän lisäksi luvassa on musiikkia, paikallista ohjelmaa sekä kahvitarjoilu.

Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikkia kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Lisätietoa antaa KNUF:in toiminnanjohtaja Lotta Lindström, lotta.lindstrom@luckan.fi. Myös Kyrkslätts krigsveteraner r.f.:n puheenjohtaja Henrik Nordell vastaa kysymyksiin, henrikv.nordell@gmail.com. Vuoden aikana tietoa tapahtumista julkaistaan myös seuraavilla sivuilla: www.kyrkslatt.luckan.fi/aktuellt sekä www.knuf.fi.