Prästgårdsbackens daghem Stora huset -rakennuksessa

Prästgårdsbackens daghem sijaitsee Kirkkonummen keskustassa.

Prästgårdsbackens daghem on päiväkoti, jossa suomenruotsi ja suomenruotsalaiset perinteet ovat tärkeitä. Toiminnassamme ja pedagogiikassamme kuuntelemme lapsia aktiivisesti ja käytämme lasten ajatuksia, ideoita ja leikkejä lähtökohtanamme. Työskentelemme pienryhmissä ja hyödynnämme monipuolisia metodeja sekä pyrimme vaalimaan arjen iloja. Meille yhteistyö vanhempien kanssa on tärkeää ja toiminnan kehittäminen elintärkeää.

Prästgårdsbackens daghemiin kuuluvat:

• Stora Huset osoitteessa Rajanotkontie 6. Rakennuksessa on 94 päivähoitopaikkaa: kaksi ryhmää 1–3-vuotiaille, kuusi ryhmää 3–5-vuotiaille. Ryhmät on jaettu iän perusteella.
  • Lindalissa osoitteessa Laaksokuja 3 on 40 päivähoitopaikkaa: yksi ryhmä alle 3-vuotiaille, yksi ryhmä 3-vuotiaille ja yksi ryhmä 4–5-vuotiaille. Pyrimme jakamaan toimintaa niin, että meillä on erillistä toimintaa neljä- ja viisivuotiaille.
  • Winellska förskolan (esikoulu) osoitteessa Gesterbynpolku 1 b. Esikoulussa on kolme ryhmää.
Yhteyshenkilöt
Susanne Fagerström

Daghemsföreståndare

Monica Nysten-Nummelin