Portfolio varhaiskasvatuksen päättyessä

Varhaiskasvatuksen päättyessä on aika siirtää lapsen henkilökohtainen digitaalinen portfoliosivu talteen huoltajan oman Peda.net -käyttäjätunnuksen taakse. Siirtäminen on helppoa, eikä siihen mene paljon aikaa. Tarvittaessa apua voi pyytää päiväkodin henkilökunnalta. 

Näin siirrät lapsesi portfolion

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

  1. Siirry lapsesi portfolion etusivulle (portfolio sijaitsee päiväkotiryhmän sivuilla). Huom! Lapsen portfolion etusivu on ensimmäinen lapsesi mukaan nimetty sivu, jonka alla voi olla alasivuja. Alasivut nimetään usein vuosiluvuilla. Tee siirto aina ensimmäisellä sivulla.
  2. Avaa valikko painamalla otsikon vierestä kolmea pistettä ja valitse "Siirrä". 
  3. Valitse siirron kohdesivuksi "Profiili"
  4. Paina lopuksi "Tallenna muutokset"
  5. Tarkista lopuksi siirtämäsi sivun käyttöoikeudet ja julkisuus (ohje alempana)

Portfolion siirtämisen jälkeen

Peda.net –käyttäjätunnuksesi säilyvät ja ovat käytettävissäsi jatkossakin. Jos päätät myöhemmin poistaa käyttäjätunnuksesi, otathan huomioon, että myös lapsen portfoliosivut katoavat siinä samalla.

Kun olet siirtänyt lapsesi portfolion, se poistuu päiväkodin sivuilta. Jatkossa löydät portfolion käyttäjätunnuksesi OmaTilasta (profiilisivu) Sivut –osan alta. 

Muista tarkistaa myös portfoliosivuston julkisuusasetukset! Näin varmistat, että sivuille pääsevät vain haluamasi henkilöt.

Näin tarkistat Peda.net -sivun käyttöoikeudet ja julkisuuden

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Peda.netin oman ohjesivuston löydät osoitteesta https://peda.net/ohjeet. Peda.netin tukeen voit olla yhteydessä https://peda.net/ohjeet:contact -sivulta löytyvän lomakkeen kautta tai suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@peda.net.