Portfolio varhaiskasvatuksen päättyessä

Varhaiskasvatuksen päättyessä on aika siirtää lapsen henkilökohtainen digitaalinen portfoliosivu talteen huoltajan oman Peda.net -käyttäjätunnuksen taakse. Siirtäminen on helppoa, eikä siihen mene paljon aikaa. Tarvittaessa apua voi pyytää päiväkodin henkilökunnalta. 

Näin siirrät lapsesi portfolion

  1. Sirry lapsesi portfolion etusivulle (portfolio sijaitsee päiväkotiryhmän sivuilla)
  2. Paina sivun otsikkoriviltä "Siirrä" -painiketta. Jos et näe painikkeita, varmista sivun oikeasta yläreunasta, ettei "Piilota toiminnot" ole aktivoituna (kännykän näkymässä kynäkuvake)
  3. Valitse siirron kohdesivuksi "Profiili"
  4. Paina lopuksi "Tallenna muutokset"

Portfolion siirtämisen jälkeen

Peda.net –käyttäjätunnuksesi säilyvät ja ovat käytettävissäsi jatkossakin. Jos päätät myöhemmin poistaa käyttäjätunnuksesi, otathan huomioon, että myös lapsen portfoliosivut katoavat siinä samalla.

Kun olet siirtänyt lapsesi portfolion, se poistuu päiväkodin sivuilta. Jatkossa löydät portfolion käyttäjätunnuksesi OmaTilasta (profiilisivu) Sivut –osan alta. 

Muista tarkistaa myös portfoliosivuston julkisuusasetukset! Näin varmistat, että sivuille pääsevät vain haluamasi henkilöt.

Näin tarkistat Peda.net -sivun käyttöoikeudet ja julkisuuden

Peda.netin oman ohjesivuston löydät osoitteesta https://peda.net/ohjeet. Peda.netin tukeen voit olla yhteydessä https://peda.net/ohjeet:contact -sivulta löytyvän lomakkeen kautta tai suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@peda.net.