Pop-up rokotuspiste Kirkkonummen ostarilla 4.9.2021

24.08.2021 10:24

Kategoria: Koronatilanne Palvelut Perusturva

Koronarokotuspisteellä Kirkkonummen ostarilla järjestetään lauantaina 4.9.2021 klo 9-15 mahdollisuus kaikille yli 12-vuotiaille tulla saamaan koronarokotuksen ensimmäinen annos ilman ajanvarausta. Ota mukaan Kela-korttisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Huomioithan, että rokoteannoksia on rajallinen määrä.

Tehosterokotusajan aikaistaminen  

Koronarokotuksen tehosteannoksen voi ottaa aikaisintaan kahdeksan viikkoa ensimmäisen rokotuksen jälkeen. Ajanvarauksen ja mahdolliset ajanvarauksen muutokset suositamme tekemään Koronarokotusaika.fi- palvelun kautta. Rokotusajan siirto on mahdollista myös puhelimitse 09 2968 3401. Puhelinpalveluissamme on ajoittain ruuhkaa.

Koronarokotukset Kirkkonummella

Koronarokotukset ovat Kirkkonummella edenneet hyvin. Yli 50-vuotiaista yli 80 %:lla on jo kahden rokotteen antama suoja. Koulujen alkamisen myötä ensimmäisellä kouluviikolla rokotettiin noin puolet 12-15 -vuotiaista koululaisista.

Rokotustoiminnan tavoitteena on saada kahden rokotteen antama suoja mahdollisimman suurelle osalle väestöä, jotta vakavilta sairastumisilta vältyttäisiin, tautiketjut eivät leviäisi ja myös rajoitusten purku tulisi mahdolliseksi.

 

""