Päivitetty Kirkkonummen koronavirustilanne 02.10.

02.10.2020 13:06

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Perusturva

Kirkkonummella on tähän mennessä (2.10. klo 13) todettu kaiken kaikkiaan yhteensä 107 koronavirustartuntaa. Tartuntojen määrä on lisääntynyt viimeisen viikon aikana kolmella. 

Kirkkonummen kunta suosittelee kaikille 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kunnan palveluissa, jollei maskin käytölle ole terveydellistä estettä. Maskin käyttö on erityisen tärkeää tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, sisäliikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia mukaan lukien lukiot. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaanotoilla ja odotustiloissa.   

HUSin alueella asuvat voivat nyt varata itse ajan koronavirusnäytteenottoon HUS:n Koronabotin kautta osoitteessa khttps//koronabotti.hus.fi.oronabotti.hus.fi.

Vastattuaan Koronabotin oireita ja altistumista arvioiviin kysymyksiin, käyttäjä voi varata itselleen sopivan ajan näytteenottopisteeseen. Ennen ajanvarausta asiakkaat täyttävät esitiedot.

Ajanvaraukseen tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Ajan varaaminen toisen henkilön puolesta, esimerkiksi lapsen, on mahdollista myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Terveyskeskuksen puhelinnumero koronavirusasioissa: 09 2968 3401.

Majakkalogo