Päihdeterapeutin/sairaanhoitajan sijaisuus, KIRKKONUMMEN KUNTA, PÄIHDEPALVELUJEN TULOSYKSIKKÖ

06.11.2018 12:17

Kategoria: Kuulutukset

KIRKKONUMMEN KUNTA, TOIMINTAKYVYN TUKIPALVELUJEN TULOSALUE, PÄIHDEPALVELUJEN TULOSYKSIKKÖ

Päihdeterapeutin/sairaanhoitajan sijaisuus

Kirkkonummen kunnan päihdepalveluiden tulosyksikössä on avoinna päihdeterapeutin/sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 2.1.2019-31.12.2019.

Kirkkonummen päihdepalvelut on polikliiniseen päihdetyöhön keskittynyt yksikkö, jossa hoidetaan päihde- ja peliriippuvaisia asiakkaita sekä heidän läheisiä.

Päihdeterapeutin ensisijainen soveltuva koulutus on ylempi sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemusta päihdetyöstä.

Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, niin tehtävään voidaan valita laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja, jolla on aikaisempaa kokemusta päihdetyöstä. Tehtävässä huomioidaan valittavan henkilön kelpoisuus.

Tehtävään kuuluu päihderiippuvuuden arviointia, päivystystä, ryhmien ohjaamista, yksilötyötä sekä kriisityöhön osallistumista. Tehtävään sisältyy myös viikonlopputyötä.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Sijaiseksi valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa tehtävää.

Lisätietoja päihdehuollon johtaja Kari Kopra puh: 040-7075118 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi sähköisellä kuntarekryn hakulomakkeella. Haku päättyy 23.11.2018 klo 12:00. (työavain 201963)

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi