Päihdepalvelut

Oletko huolissasi omasta päihteiden käytöstäsi, pelaamisesta tai muusta riippuvuudesta? Tarvitsetko tukea ja ymmärrystä läheisesi tilanteeseen?

Kirkkonummen päihdepalvelut tarjoavat apua ja tukea erilaisten riippuvuuksien, kuten alkoholi- huume-, lääke sekä peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme myös tukea läheisille. 

Palveluun hakeudutaan MTP-klinikan (ma-ke klo 12-15, pe klo 8-11 ja la-su ja pyhäpäivinä klo 12-15) kautta ilman ajanvarausta tai lähetettä, vuoden jokaisena päivänä. Puh. 050 4140979 aukioloaikoina. 

Osoite: Jokiniityntie 2, 2.krs. 02400 Kirkkonummi

Voit ottaa myös yhteyttä Ota yhteyttä -lomakkeella.

MTP-klinikalla kartoitamme avun tarpeesi ja suunnittelemme tarvitsemasi tuen ja avun yhdessä. MTP-klinikalla arvioimme myös vieroitushoidon, kuntoutuksen ja opioidiriippuvaisen korvaushoidon tarvetta.

Hoitoon hakeutuminen ei edellytä sitoutumista täysmuutokseen. Palvelussamme noudatetaan salassapitovelvollisuutta.

Terapianavigaattori

Terapianavigaattori on sähköisen asioinnin palvelu. Vastaamalla Terapianavigaattorin kysymyksiin helpotat ja nopeutat omaa tilannearviotasi ja oikea-aikaista hoitoon ohjausta. Vastaa Terapianavigaattorin kysymyksiin itsenäisesti ennen yhteydenottoa. Toistaiseksi palvelu on saatavilla suomen kielellä.

Huom! Säilytä huolellisesti navigaattorin antama koodi, koska sen avulla ammattilainen pääsee vastaustesi yhteenvetoon. Vastaukset käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.

Kansalaiset
Sosiaalipalvelut - Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja ohjauspalvelut,Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus - Päihde- ja mielenterveyspalvelut
sosiaalihuolto / päihdehuolto, ohjaus (neuvonta ja opastus) / palveluohjaus, toimintaan liittyvä rooli / päihdeongelmaiset, sosiaaliset ongelmat / päihdeongelmat

Käyntiosoite / MTP-klinikka

Jokiniityntie 2, 2.krs.
02400 Kirkkonummi

MTP-klinikka

puh. 050 414 0979

ma-ke klo 12-15

pe klo 8-11

la-su klo 12-15
Täytä Terapianavigaattori tästä >>