Päihdepalvelut

Oletko huolissasi omasta päihteiden käytöstäsi, pelaamisesta tai muusta riippuvuudesta? Tarvitsetko tukea ja ymmärrystä läheisesi tilanteeseen?

Kirkkonummen päihdepalvelut tarjoavat apua ja tukea erilaisten riippuvuuksien, kuten alkoholi- huume-, lääke sekä peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme myös tukea läheisille.

Palveluun hakeudutaan päivystysvastaanoton kautta ilman ajanvarausta tai lähetettä, vuoden jokaisena päivänä.

HUOM!

Mikäli sinulla on flunssanoireita, olethan ensisijaisesti yhteydessä puhelimitse päivystysnumeroon tai omaan työntekijääsi.

Päivystysnumero 0504140979

Virkatie 1, B-ovi, 1. krs. 02400 Kirkkonummi

Voit ottaa myös yhteyttä ”Ota yhteyttä” -lomakkeella.

Päivystyksessä kartoitamme avun tarpeesi ja suunnittelemme tarvitsemasi tuen ja avun yhdessä. Päivystyksessä arvioimme myös vieroitushoidon, kuntoutuksen ja opioidiriippuvaisen korvaushoidon tarvetta.

Hoitoon hakeutuminen ei edellytä sitoutumista täysmuutokseen. Palvelussamme noudatetaan salassapitovelvollisuutta.

Päivystyksen lisäksi palveluihimme kuuluvat:

Avopalvelut

Päihdepalveluiden ryhmät

Päiväkuntoutus Luotsi

Nuorten palvelut

Ehkäisevä päihdetyö

Kansalaiset
Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja ohjauspalvelut,Päihde- ja mielenterveyspalvelut
sosiaalihuolto / päihdehuolto, ohjaus (neuvonta ja opastus) / palveluohjaus, toimintaan liittyvä rooli / päihdeongelmaiset, sosiaaliset ongelmat / päihdeongelmat

Käyntiosoite

Virkatie 1, B-ovi, 1. krs