Päihdepalvelut

Oletko huolissasi omasta päihteiden käytöstäsi, pelaamisesta tai muusta riippuvuudesta? Tarvitsetko tukea ja ymmärrystä läheisesi tilanteeseen?

Kirkkonummen päihdepalvelut tarjoavat apua ja tukea erilaisten riippuvuuksien, kuten alkoholi- huume-, lääke sekä peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme myös tukea läheisille.

Palveluun hakeudutaan päivystysvastaanoton kautta ilman ajanvarausta tai lähetettä, vuoden jokaisena päivänä.

HUOM!

Mikäli sinulla on flunssanoireita, olethan ensisijaisesti yhteydessä puhelimitse päivystysnumeroon tai omaan työntekijääsi.

Päivystysnumero 050 414 0979

Virkatie 1, B-ovi, 1. krs. 02400 Kirkkonummi

Voit ottaa myös yhteyttä Ota yhteyttä -lomakkeella.

Päivystyksessä kartoitamme avun tarpeesi ja suunnittelemme tarvitsemasi tuen ja avun yhdessä. Päivystyksessä arvioimme myös vieroitushoidon, kuntoutuksen ja opioidiriippuvaisen korvaushoidon tarvetta.

Hoitoon hakeutuminen ei edellytä sitoutumista täysmuutokseen. Palvelussamme noudatetaan salassapitovelvollisuutta.

Terapianavigaattori

Terapianavigaattori on sähköisen asioinnin palvelu. Vastaamalla Terapianavigaattorin kysymyksiin helpotat ja nopeutat omaa tilannearviotasi ja oikea-aikaista hoitoon ohjausta. Vastaa Terapianavigaattorin kysymyksiin itsenäisesti ennen yhteydenottoa. Toistaiseksi palvelu on saatavilla suomen kielellä.

Huom! Säilytä huolellisesti navigaattorin antama koodi, koska sen avulla ammattilainen pääsee vastaustesi yhteenvetoon. Vastaukset käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.

Kansalaiset
Sosiaalipalvelut - Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja ohjauspalvelut,Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus - Päihde- ja mielenterveyspalvelut
sosiaalihuolto / päihdehuolto, ohjaus (neuvonta ja opastus) / palveluohjaus, toimintaan liittyvä rooli / päihdeongelmaiset, sosiaaliset ongelmat / päihdeongelmat

Käyntiosoite