Päihdepalvelut

Oletko huolissasi omasta päihteiden käytöstäsi, pelaamisesta tai muusta riippuvuudesta? Tarvitsetko tukea ja ymmärrystä läheisesi tilanteeseen?

Kirkkonummen päihdepalvelut tarjoavat apua ja tukea erilaisten riippuvuuksien, kuten alkoholi- huume-, lääke sekä peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme myös tukea läheisille.

Palveluun hakeudutaan päivystysvastaanoton kautta ilman ajanvarausta tai lähetettä, vuoden jokaisena päivänä

PÄIVYSTYSVASTAANOTTO

Ma, ke ja pe klo 9 – 15

Ti ja to klo 14 – 17.30

La, su ja pyhäpäivät klo 12 – 15

Virkatie 1, B-ovi, 1. krs. 02400 Kirkkonummi

Voit ottaa myös yhteyttä ”Ota yhteyttä” -lomakkeella

Päivystyksessä kartoitamme avun tarpeesi ja suunnittelemme tarvitsemasi tuen ja avun yhdessä. Päivystyksessä arvioimme myös vieroitushoidon, kuntoutuksen ja opioidiriippuvaisen korvaushoidon tarvetta.

Hoitoon hakeutuminen ei edellytä sitoutumista täysmuutokseen. Palvelussamme noudatetaan salassapitovelvollisuutta.

Päivystyksen lisäksi palveluihimme kuuluvat:

Avopalvelut

Päihdepalveluiden ryhmät