Päihdepalveluiden ryhmät

Ryhmät ovat ilmaisia ja avoimia kuntalaisille.

Kaikki ryhmät kokoontuvat osoitteessa Virkatie 1, B-ovi, 1 krs, 02400 Kirkkonummi.

Korva-akupunktioryhmä

Tiistai klo 10.30

Torstai klo 10.30

Lauantai klo 12.30

5-pisteen korva-akupunktiota käytetään päihteiden akuuttien vieroitusoireiden hoidossa sekä myöhemmissä vaiheissa tukemaan asiakkaita pysymään erossa päihteistä. Akupunktio helpottaa mielitekoja, vähentää stressiä sekä rentouttaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Akupunktiota voidaan käyttää helpottamaan myös uniongelmia sekä lievittämään kipua.

Viiden pisteen korva-akupunktiossa kumpaankin korvaan laitetaan viisi akupunktioneulaa määriteltyihin akupunktiopisteisiin. Lisäksi laitamme korviin akupunktiokuulia sekä magneetteja. Hoito tapahtuu avoimessa ryhmässä, jonka aikana istutaan hiljaa rentoutuen n. 20 - 45 minuuttia.

Lepoa mielelle ja keholle

5.2- 27.5.2020 Keskiviikkoisin klo 14.15 – 15.00

Avoimessa ryhmässä harjoitellaan erilaisia rentoutumis- ja tietoisuusharjoituksia. Harjoitteista voi olla apua esimerkiksi stressiin, ahdistuksen ja masennuksen tunteisiin, unettomuuteen sekä kiputiloihin. Ohjaajina toimivat Kirkkonummen päihde- ja mielenterveyspalveluiden työntekijät.