Pääkirjasto, Mesta ja kirjastoauto suljettu 3.8.2020 alkaen

16.07.2020 11:23

Kategoria: Kirjasto Fyyri Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen uusi kirjastotalo Fyyri avataan syksyllä 2020. Pääkirjasto, Mesta ja kirjastoauto Ella muuttavat syksyllä uuteen kirjastotaloon, ja toimipisteet suljetaan muuton ajaksi 3.8. lähtien. Fyyri avataan, kun talon kaikki toimijat ovat muuttaneet ja rakennus on kalustettu. Tiedotamme tarkemmasta avaamisajankohdasta myöhemmin. 

Sulkuaikana aineistoa ei ole mahdollista lainata tai palauttaa. Kirjoja ei myöskään voi varata, sillä pääkirjastossa oleva aineisto on käytettävissä vasta muuton valmistuttua.  Pääkirjaston kaukopalvelu on myös kiinni. Eräpäivistä tai myöhästymismaksuista ei tarvitse huolehtia, sillä heinäkuussa lainattu aineisto erääntyy vasta lokakuussa. Myöskään myöhästymismaksuja ei kerry kirjastojen ollessa suljettuina. 

Ennen muuttoa kirjastosta kannattaa käydä lainaamassa lukemista kesäksi ja syksyksi ja hyödyntää pidennetyt laina-ajat!  Pitkä laina-aika koskee kirjojen lisäksi myös muuta aineistoa, kuten elokuvia, lehtiä ja cd-levyjä. 

Lähikirjastot Masalassa ja Veikkolassa palvelevat normaalisti. Aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät kirjaston kotisivuilta kirkkonummi.verkkokirjasto.fi. 

Nähdään syksyllä uudessa kirjastotalo Fyyrissä!  

Kirjaston muuttolaatikoita