Osastonhoitaja, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, ikäihmisten hyvinvointipalvelujen tulosalue, ympärivuorokautisen hoivan tulosyksikkö

05.12.2018 14:52

Kategoria: Kuulutukset

Osastonhoitaja

Tule johtamaan ja kehittämään Kirkkonummen ikäihmisten hyvinvointipalveluita.

Hoivakoti Lehmuskartanossa on avoinna osastonhoitajan vakituinen virka ammattitaitoiselle esimiehelle, joka on aidosti kiinnostunut toiminnan kehittämisestä.

Sinulla tulee olla vankka kokemus vanhustyöstä ja esimiehenä toimimisesta, sekä suomen ja ruotsin kielen taito. Lehmuskartano on 60-paikkainen hoivayksikkö, joka tarjoaa laitos- ja asumispalvelua. Toimintona mm. kuntoutumisyksikkö Kuntola.

Virankelpoisuus vaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista, asetuksen (804/92) mukaan pätevyys. Laillistettu terveyshuollon ammattihenkilö, jolla on terveystieteen/terveydenhuollon maisterin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai alansa erikoistutkinto tai terveydenhuollon AMK tutkinto ja 15 opintopistettä.  Lisäksi soveltuva hallinnon ja työjohdon lisäkoulutus sekä riittävä työkokemus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Noudatamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtäväkohtainen palkka 3238,54€/kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta paljon, mutta tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, moniammatillisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa

Lisätietoja antaa ympärivuorokautisesta toiminnoista vastaava osastonhoitaja Sari Ahola p. 050-3209106 tai sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi 9.1.2019 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella (työavain 204044).

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.