Oppilasagentti osaksi HundrEd-hanketta!

09.12.2016 11:16

Kategoria: Opetus Lapset Nuoret

Kirkkonummi on mukana Kuuma-kuntien Oppilasagentti-projektissa, joka on valittu osaksi HundrED-hanketta!

HundrED

HundrEDin missiona on auttaa maailman kouluja muuttumaan etsimällä innostavia innovaatioita ja auttaa niitä leviämään sekä maan sisällä että maan rajojen ulkopuolelle. HundrEDissa toteutetaan 100 kunnianhimoista suomalaista projektia, kerätään 100 kansainvälistä opetusinnovaatiota ja haastatellaan yhteensä 100 koulutusvisionääriä. Valinnan jälkeen projekteja seurataan tarkasti, dokumentoidaan ja evaluoidaan. Lopuksi ne paketoidaan sellaiseen muotoon, että niitä on helppo hyödyntää missä tahansa maailman koulussa, kaikissa maanosissa.

HundrED on voittoa tavoittelematon, ja sen tulokset jaetaan koko maailmalle syksyllä 2017 hyödyntäen digitaalista alustaa. Kaikkien innovaatioiden oikeudet säilyvät niiden kehittäjillä. HundrED on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa, mutta toiminta jatkuu myös juhlavuoden jälkeen. (www.hundred.org)

HundrED-logo

Oppilasagentti

Oppilasagentti-projektin tavoitteena on luoda uusia ketteriä menetelmiä koko koulun tieto- ja viestintäteknologian osaamiseen. Lisäksi tavoitteena on luoda oppilaille enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa koulun ja sen ympäristön toimintaan. Lisäksi tavoitteena on osallistaa oppilaita ja tarjota heille sen myötä mahdollisuus onnistumisen elämyksiin ja omien taitojen kehittämiseen.

Lue lisää: www.oppilasagentti.fi

Oppilasagentti-logo

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan hankkeen tulevia vaiheita!

Lisätietoja: Sivistystoimen suunnittelija Antti Sankala, puh. 040 515 4975