Opiskelupaikan peruuttaminen

Opiskelupaikan voi peruuttaa verkossa tai kirjallisesti kansalaisopiston toimistoon. Peruutus on tehtävä 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Peruutus on tehtävä aina henkilökohtaisesti eikä sitä voi koskaan tehdä kurssin opettajalle.

Peruuta opiskelupaikka ajoissa
Opiskelija voi peruuttaa opiskelupaikan maksutta vielä 7 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan. Jo alkaneen kurssin kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan.

Peruuttaminen verkossa
Opiskelupaikan voi peruuttaa helpoiten verkossa 7 vuorokautta ennen kurssin alkua käyttämällä sitä numeroa, jonka sai ilmoittautuessa. Mikäli peruutusaika on ylittynyt, peruutusta ei voi tehdä ja velvoite kurssimaksun maksamiseen säilyy. Maksettua kurssimaksua ei palauteta.

Peruuttaminen kirjallisesti ja sähköpostilla
Opiskelupaikan voi peruuttaa maksutta vielä 7 vuorokautta ennen kurssin alkua kirjallisesti myös kansalaisopiston toimistoon tai sähköpostilla opistot@kirkkonummi.fi

Peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse!

Kurssimaksun peruuttaminen tai hyvittäminen sairauden perusteella
Sivistyslautakunta on päättänyt 28.4.2010 § 30, että opiskelija voi lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittaman todistuksen perusteella, silloin kun sairaus on estänyt opiskelijan osallistumisen yli puolelle kurssin opetustunneista, saada laskennallisen hyvityksen (€/oppitunti) niistä tunneista, jotka lukujärjestyksen mukaan on jäänyt käyttämättä.

Anomus kurssimaksun peruuttamisesta tai hyvittämisestä sekä lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittama todistus toimitetaan viipymättä kansalaisopiston toimistoon.

Opiskelijalta peritään kurssimaksun peruutuksen yhteydessä aina 10 euron toimistomaksu.

Kansalaisopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Toimisto palvelee ma−to klo 14−16 ja pe klo 9−11.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.