Ongelmia koulukuljetuksissa

09.08.2018 15:22

Kategoria: Lapset Opetus

Kirkkonummen kunta kilpailutti keväällä koulukuljetukset, ja koulukuljetuksia hoitamaan valittiin neljä liikennöitsijää.

Ensimmäisten koulupäivien aikana tulleen palautteen perusteella on selkeää, että yksi liikennöitsijöistä ei ole hoitanut kuljetuksia sovitulla tavalla. Esimerkiksi myöhästymisiä on ollut hyvin paljon.

– Olemme olleet liikennöitsijään yhteydessä useamman kerran, ja odotamme heiltä selvitystä vielä tänään torstaina, sanoo hallintopäällikkö Tiina Koivisto sivistys- ja vapaa-aikapalveluista.

– Palautetta on tullut runsaasti, ja meille on hyvin tärkeää, että saamme tietoomme kaikki tapaukset, jossa koulukuljetus ei ole toiminut sovitulla tavalla, Koivisto toteaa.

Palautteen otamme mielellämme vastaan kirjallisena sähköpostiosoitteeseen koulukuljetus@kirkkonummi.fi

PÄIVITYS 10.8.2018 klo 13.10

Liikennöitsijä First Profit on katsonut tarpeelliseksi muuttaa joidenkin koulukuljetusreittien aikatauluja. Niitä perheitä, joita aikataulumuutokset koskevat, pyritään tiedottamaan iltapäivän aikana Helmen kautta.

First Profit pyytää huoltajia ottamaan yhteyttä viikonlopun aikana, tarkistaakseen muuttuneen aikataulun. Alla liikennöitsijältä tullut viesti:

”Soittoaika lauantaina kello 14-18 ja tekstiviesteillä voi kysyä tietoja 14:00 alkaen koko viikonlopun ajan.

Numero 050 417 7001

Numero on käytössä vain viikonloppuna."

PÄIVITYS 12.8.2018 klo 11.00

Oppilashallintajärjestelmä Helmen kautta on lähetetty viesti 72 perheelle Papinmäen, Gesterbyn ja Kirkkoharjun koulussa sekä Sjökulla, Karuby ja Winellska skolanissa. Muuttuneitä aikatauluja voi tiedustella liikennöitsijältä tekstiviestitse ylläolevista numeroista.

kirkkonummen kunnan majakka-logo